12 stvari, o katerih bi rada naučila sinova

1. Samostojnost; kuhinja ni namenjena samo ženskam, oprano perilo in sveža posteljnina se ne začarajo sami.

2. Nikoli se ne nehaj učiti. Več kot znaš, več stvari, ki jih odkriješ, bolj vznemirljivo je življenje. Nikoli ni prepozno za nove stvari in nove dosežke.

3. Ljubezen; ko pride prava, boš vedel. Ne jemlji je za samoumevno, na njej je treba delati in to veliko. Spoštuj ljubljeno osebo. Če ni prava, pojdi naprej. Nikoli ne pusti punce preko sms-a. Bodi pošten do sebe in do osebe, ki jo imaš rad. Prijateljeva punca je prijateljeva, ne tvoja. Ne spreminjaj se zaradi drugih, spremeni se zase.

4. Ko vprašaš punco, ali je kaj narobe in odgovori ne, je najverjetneje nekaj narobe.

5. Spoštuj starejše! Na avtobusu vedno odstopi sedež noseči ženski. Starejši gospe pomagaj čez cesto. Vzemi si čas in poklepetaj s sosedi.

6. Olika; hvala in prosim so osnove. V javnosti ne spuščaj takšnih in drugačnih zvokov, ki jih je zmožno proizvesti tvoje telo. Kdaj pa kdaj odpri vrata na avtu punci. Težje stvari nosi ti.

7. Prvi zmenek; bodi urejen. Plačaš ti, tudi če vztraja, da si razdelita stroške. Bodi gentleman. Poslušaj in bodi slišan. Ne govori o bivših.

8. Nauči se uporabljati osnovno orodje in zamenjati žarnico.

9. Ne norčuj se iz drugih. Drugačno je dobro. Rasizem in spolna nestrpnost sta za slabiče.

10. Ne uporabljaj nasilja za reševanje težav. Samo eden napačen udarec lahko vzame življenje, ki je lahko tvoje. Bodi potrpežljiv.

11. Prave ženske ne izgledajo kot modeli za spodnje perilo. Ženski, ki ti bo rodila otroke, se bo telo spremenilo in naj bo zate še bolj posebno, saj je dalo življenje.

12. Kondomi ti lahko rešijo življenje.

Vtipkajte vaš komentar